Syväanalysointia

Nyt jotain täysin muuta. Siis täysin randomia fanarttia. Ja vieläpä digitaalisesti väritettyä. En ymmärrä mikä minuun iski…

Tässä siis coolisti posettavat sir Guy of Gisbourne sekä hänen nemesiksensä, Robin Hood, BBC:n tv-sarjasta Robin Hood. YLE lähettää jo toista tuotantokautta, sunnuntai-iltaisin. Katsokaa se! Se on aivan loistava.

 

Toi “LL” tuossa keskellä meinaa niinku `Lord of Locksley`… Locksley on niiden rakkaan kylän nimi, jonka herruudesta Gisbourne ja Robin kinastelee (vaikka tietty sen oikea lordship kuuluu Robinille). Nuo hienot posetusasennot pölläsin aivan fantastiselta sivulta: http://www.posemaniacs.com/ Sieltä löytyy kolmiulotteiset mallinnukset ihmisistä eri asennoissa, joiden perspektiiviä voi sitten käännellä ja väännellä. Sivuston keksijä on NERO.

Vielä vähän sarjasta: parasta siinä on ehdottomasti hahmot (juoni on usein riemuisan ennaltaarvattava). Paha Seriffi on vain läpeensä paha ja julma. Ja nauttii siitä suunnattomasti (hän mm. pitää lintutarhaa vain jotta saisi rutistella satakieliä kuoliaaksi). Robin vaikuttaa ensialkuun iljettävän hyvältä, viisaalta ja rohkealta – mutta paljastuu hirvittävän obsessoituneeksi. Gisbourne on Pahan Seriffin paras (ja ainoa) kaveri, ja aina äärimmäisen cool (tämänhän todistaa jo se, että hän pukeutuu yksinomaan mustaan nahkaa). Gisbourne on sarjan ehdottomasti väärinymmärretyin hahmo. Pessimistisen elämänasenteen, katkeruuden ja angstin takaa paljastuu ehkä hieman äkkipikainen mies, joka haluaisi vain punaisen talon ja perunamaan. Ja joka ei ole kovin hyvä olemaan paha. Marian-neito ei ole suosikkihahmojani, mutta myönnettäköön, että hän ei ole se perinteinen avuton tyttönen, jota pitäisi joka sekunti olla pelastamassa. Päinvastoin, suunnilleen joka toinen kerta Marian on se, joka hoitaa Iloiset Veikot pois pulasta.

Tags:

2 kommenttia - “Syväanalysointia”

  1. Tatsujin Kirjoittaa:

    Tuon Gisbournen poseeraus tuo näköjään esille hänen parhaat puolensa. Paras asento jos tahtoo korostaa takapuolta ja rintakehää yhtä aikaa.
    Ja tuo digitaalinen värityskin vaikuttaa luonnistuvan ilman tuskia. Ja fan arttihan soveltuu erinomaisesti taiteentuottamistekniikan kehittämiseen.

  2. nokitiira Kirjoittaa:

    Hahaha, enpä edes ajatellut! Näköjään tällaiset asiat tulevat minulta ihan luonnostaan.
    Väritys oli tuskaa. Päätin pyhästi etten väritä enää mitään koneella, ennen kuin olen hankkinut piirtopöydän.
    Ja todellakin, on parempi tuhota muiden kuin omia hahmoja taidottomuudellaan…

Jätä vastaus