Mastossa

Jälleen Liveship– sähellyksiä…

Siinä siis Brashen ja Althea … tekemässä jotain purjeille. Yrittää sijoittua jonnekin Mad Shipin aikoihin, kun nämä kaksi koittivat epätoivoisesti ignoorata toisensa.

Väritin tämän loisteliaasti photoshopilla. Hauskaa oli, vaikka tulos ehkä olekaan mikään taiteen riemuvoitto. Anatomia ainakin tekee tässä kuolemaa, älkää katsoko Althean lantioon päin (jonka olenkin ovelasti peittänyt purjeella!). Tai noita jalkoja. Voi jumala noita kinttuja…

P.S Lisäsin uuden Sarjiksia– tagin, ihan vain sen kunniaksi että sarjakuvablogit.com tätä pikku blogiani kuitenkin ylläpitää. Tulinpa samalla selanneeksi kaikki merkinnät viimeisen parin vuoden ajalta… Voi tuska. On se kiva nähdä että edes jotain kehitystä on tapahtunut. Minulla oli pitkään kammottava taipumus piirtää ihmisten silmät hirveän lähelle toisiaan, mikä saa kaikki hahmot näyttämään vajaaälyisiltä.

Tags: ,

2 kommenttia - “Mastossa”

  1. JJ Kirjoittaa:

    Hou hou, hienosti väritetty photarilla. Itellä vieläki hakusassa.
    Noi muutes jopa näyttää siltä, että seisovat köyde päällä.
    Ei voi olla helppo homma onnistua moisessa: D

  2. nokitiira Kirjoittaa:

    Kiitti! Hyvä jos yhtään näyttävät kiipeileviltä. Aika tuskasta oli tätäkin vääntää.

Jätä vastaus