Julkaisuja

Tampereen Kuplinnasta selvittiin kunnialla. Hauskaa oli, ja lehtiäkin meni kaupaksi. Oli vähän harmi että Pienlehtimarssi kesti vain lauantain, lisäksi kun yleisöllä tuntui olevan vähän vaikeuksia löytää Klubille, joka siis sijaitsi syrjässä muusta festivaalista.

Lehteni nimesin lopulta Hullun Kuriksi. 20-sivuinen juttu siis kertoo Ruotsia 1500-luvulla hallinneesta hullusta Eerik-kuninkaasta. Tiedän, kuulostaa tylsältä, ja olen itsekin varsin hämmästynyt aihevalinnastani. Mutta Eerikin tarina sisältää monia aika skitsofreenisiä ja ennen kaikkea huvittavia  käänteitä. Jouduin jättämään useita hulluja asioita poiskin sivumäärän vuoksi.

Alla lehden kansi. Jos joku nyt palaa tai edes kytee halusta saada tämä vuosisadan nerokkain teos käsiinsä, se on helposti järjestettävissä. Muuten tulen joka tapauksessa vielä kaupittelemaan näitä Helsingin Sarjakuvafestareilla syksyllä.

Sain myös ilmoille ensimmäisen ihan oikean julkaisun! Räpellän Helsingin Yliopiston biologian ainejärjestön Symbioosin Symbiontti-lehteen Fuksin päiväkirja– otsakkeella sarjakuvaa. Sarjassa on tähän mennessä jopa yksi osa, mutta seuraavan lehden deadline lähestyy jo iloista vauhtia. :D

P.S

Petteri Tikkanen voitti tänä vuonna Sarjakuvafinlandian! Ihan parasta! Tikkanen jos kuka sen ansaitsee. Menkää lukemaan tyypin juttuja, ja hankkikaa Eero-albumi (joka siis voitti). Jee!

Tags: ,

Jätä vastaus