Urhea meripoika

Leppoisa päivä orjalaivalla… (suuri spoilerivaroitus!)

Sain luetuksi Robin Hobbin (surprise!) Ship of Magicin, joten tätä merkittävää tapahtumaa piti muistaa pienellä fanartilla. Siinä siis Wintrow-parka, toinen lempparihahmoistani, sekä random karvainen merimies. Vaikka sutaisin tämän kaikkea muuta kuin huolellisesti, niin silti vinksahtanut horisontti yms. näyttävät kaiken kaikkiaan ihan kivoilta.

Viivapiirros lyijykynällä, väritys photoshopilla kera tabletin.

Kuten kaikki varmasti ovat tietoisia, Tampere Kuplii-sarjakuvafestivaalit pidetään 17-21.3, synninpesäkkeenä yllättäen Tampere. Lauantaina 20. päivä käynnistyy Pienlehtimarssi Klubilla, josta allekirjoittaneen voi tavata tuputtamasta väkertämäänsä pienlehteä viattomalle kansalle. Rakkaalla lehdelläni ei ole vielä repäisevää nimeä, mikä tietenkin hieman haittaa tätä mainostamista. Hinta liikkunee siinä euron paikkeilla. Tulkaa kuitenkin moikkaamaan tai muuten vaan kuikuilemaan IHMELAPSIEN myyntipöydälle!

Tags: ,

Jätä vastaus