Vahva aloitus uudelle vuodelle

Olin hyvin kahden vaiheilla julkaistako tätä vai ei, mutta no… Antaa nyt mennä.

hovipieni

Siinä hengaavat Buckkeepin pirteässä valtaistuinsalissa suuri ja viisas kuningas Regal ja hänen oikea kätensä Will. Kaikki kunnia Robin Hobbille.

En itsekään oikein tajua sitä, mutta tämä kuva vain feilaa totaalisesti. En osaa osoittaa mitään yhtä suurta mokaa, mutta miljoonat pienet kömmäykset jotenkin muodostavat yhden ison ruman möykyn. Osan laaduttomuudesta selittää se, että kesken tämän vesivärittämisen havaitsin osan käyttämästäni tussinesteestä olevan, toisin kuin luulin, vesiliukoista. Se oli traagista. Ja sääli, sillä pidän tämän ideasta. Toteutus vain sakkaa. Ehkä teen tästä uuden version jonain kauniina päivänä (ja varmistan että tussi ei lähde leviämään vaikka tsunami iskisi päälle…!)

Tags: ,

Jätä vastaus