Ah ma laulan

Vanhaa satsia riittää vielä vähän.

Tässä siis kohtaus, jolle en voinut olla hihittämästä ääneen sitä lukiessani… Fool varoittaa Fitziä lemmenballadin muodossa. Oliko se toisessa vai ekassa kirjassa…? Enpä muista.

Kaikille lapsille opetukseksi etukäteissuunnittelusta: se on luusereille. Mitä siitäkin olisi tullut, jos olisin ennen kuvan piirtämistä harkinnut sen vesivärittämistä? Olisin jopa saattanut käyttää vedenkestävää paperia. Eipä olisi sitten syntynyt niitä hienostuneita kupruja ja ryppyjä, jotka tekevät jokaisesta photoshop-hetkestä ainutlaatuisen.

Ääriviivat jätin tussaamatta, koska tuolloin pelkäsin tussaamista vielä enemmän kuin nykyisin. Ja oikeastaan tykkään lyijykynän jäljestä ihan yhtä paljon kuin tussinkin.

Fitzistä tuli hyvin omituinen, ei ollenkaan sellanen kuin päässäni kuvittelen. Hänen ilmeensä on kyllä aika huvittava, vaikka itse sanonkin… Foolista tykkään tässä, vaikka hänen vaatemakunsa aiheuttaakin minulle migreeniä.

Tags: ,

4 kommenttia - “Ah ma laulan”

  1. Amanda Kirjoittaa:

    Mäkin, hihitin kun luin tän kohdan se laulu on niin ihana: Oi, äpärä prinssini armahin kulta aikasi kallis viedään varmasti sulta. . . . Ja niin edelleen. Ja, toi kuva on hyvin piirretty. Olen lukenut kaikki näkijän tarut. Kaikki 6 ja niin olet varmaan sinäkin Kiitos jos luit tämän kommenttini. :)

  2. nokitiira Kirjoittaa:

    Kiitos itsellesi kommentoinnista! :D Joo toi kohtaus on todellakin lemppareitani!
    Kiitos kehuista, arvostan kovasti! Ite olen vasta Salamurhaajan matkassa, luen hitaasti mutta varmasti. :) Ja päivityksistäni voi suunnilleen seurata missä kohtaa olen menossa… X)

  3. Amanda Kirjoittaa:

    Oikeesti tää on ihana kohta. :’DD Mä, luin ne kuusi niinkuin sanoin mutta, aloitin taas alusta lukemaan ja hekotin jälleen tässä kohdassa :’DD nyt olen Kuniinkaan salamurhaajan lopussa alotin noin viikko sitten, :)) Hyvää pääsiäistä! <3

  4. jordan femme pas cher Kirjoittaa:

    jordan femme pas cher

    Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with some…

Jätä vastaus